Hej!

Mitt nikotinbehov börjar bli på riktigt. Varenda gång jag stoppar in en snus är det extra starka prillor, en på varje sida. Det är ju gött i sig och är i allmänhet rätt nöjd men jag kan tycka att de blir lite dyrt, jag tror att jag använder ungefär två eller tre snusdosor varje dag. Det låter kanske inte som jättemycket men jag använder nästan 3 gånger så mycket som mina kollegor gör vilket jag tror kommer bli lite jobbigare i längden.

Jag googlade runt lite häromdagen och hittade en snus som säger sig vara stark, den heter Odens snus. Tydligen ska den vara ganska stark!?

En “vanlig” snus motsvarar 8mg. Köper hem en dosa och testar om det hjälper mig, det känns ganska härligt om man kan komma undan med att ta en prilla per gång.

Att jag inte hittat denna snusen innan fascinerar mig något eftersom jag har hållit på med att snusa sedan slutet på gymnasiet.

Har ni några erfarenheter av denna sort? Är den värd sitt pris eller känns det för starkt med så mycket nikotin? Känner att jag inte riktigt kan relatera till sådana varianter än men det är väl bara att testa tänker jag.

Jag återkommer och berättar om hur det gick längre fram.