Hej på er!

En tid sedan mitt senaste blogginlägg, tiden bara rusar fram… I vilket fall som helst så är det dags för mitt sista fiskeäventyr innan isarna smälter. På torsdag så bär det av upp till Jämtland och Tänndalen närmare bestämt för att se vad vi kan få upp ur härjedalssjöarna. Är sjukt taggad och nästan lite överladdad på att få komma iväg. Att det dessutom skall bli kanonväder i fjällen när vi skall sitta och pimpla är bara en ren bonus!

Det får mig osökt att komma in på att jag måste inhandla ett par solglasögon som funkar bra till fiske. De jag har spanat in är ett par polariserade glasögon som skall fungera utmärkt under riktigt ljusa förhållanden. De förra jag hade var inte polariserade och därför så vore jag tacksam för er feedback och erfarenheter, om ni har någon, kring polariserat glas eller ej. Vilka är för-och nackdelarna enligt er? Det jag har läst so far är att polariserat glas är överlägset icke polariserat men är ingen specialist i ämnet. 

Fiske för mig har alltid handlat om känsla och inte prylarna men samtidigt så är det väl inte helt fel att ha bra prylar när man ändå skall göra ett inköp. Jag köper hellre kvalitet en gång än skräp flera gånger.

Jag hör av mig efter resan med lite vassa bilder och text från vinteräventyret på isarna vilket förhoppningsvis skall ge lite inspiration till alla er andra fiskeentusiaster. Hoppas att ni också får bra möjligheter att komma ut och njuta av fiske i vårsolen!

Fram tills vi hörs önskar jag er alla god fiskelycka!