Våren har knappt börjat och jag har redan byggt ut altanen vilket känns otroligt skönt.

Jag började redan för 2 veckor sen och jag visste inte riktigt om det var en bra idé eller inte, man vill helst slippa regn, snö och kyla när man bygger samtidigt som jag vill slippa bygga under våren för då vill jag njuta av vårsolen istället för att ha en massa måsten.

Med facit i hand så gick det superbra, solen var uppe under hela veckan som jag höll på med altanen och jag blev klar precis innan det regnade i 2 dagar.

Nu är altanen ca 23 kvm istället för 13 som den var innan. Detta innebär att vi har betydligt större yta att umgås i. Större yta innebär att man kan bjuda in fler vänner och ju fler vänner man är, ju mer mat måste lagas och ju mer mat som måste lagas ju större grill måste man ha och den stora grillen är nu beställd. 

Ju fler vänner som skall äta tillsammans, ju större matgrupp måste man ha och gissa vad? den är också beställd.

Jag klagar inte, jag njuter och ser verkligen fram emot långa grillkvällar med goda vänner. jag ser fram emot att alla kan sitta tillsammans runt den nya matgruppen och att ingen behöver sitta på en pall, någon annan måste stå upp osv, nu kan vi alla sitta tillsammans.

Det tog ett tag att bestämma sig

det tog ett tag att bestämma sig varifrån man skulle köpa sin matgrupp från, men när jag väl satte mig in i det och gick igenom x antal sidor så var valet ganska självklart, om ni inte förstått det ännu så köpte jag vår matgrupp från bra sommarmöbler.  

Valet blev självklart då jag hade ett par funderingar och de svarade snabbt, var väldigt hjälpsamma och gav mig tips på vad jag bör tänka på, utan att trycka på merförsäljning.