Tack så mycket och så la vi på. Vanligtvis är det nu man tänker “vad sjutton har jag signat upp mig på” man har liksom blivit övertalad och inte övertygad, vilket är stor skillnad.

Att bli övertalad är att någon tjatat så mycket och totalt kört över dig att du tackat ja när du egentligen velat säga nej och så startar processen och ångesten över att du måste ringa tillbaka, säga upp avtalet som du precis tecknat, stå på dig, kanske bli överkörd igen, ja ni fattar grejen.

Att bli övertygad är när någon säljer in sin produkt eller tjänst på ett öppet sätt, du får valmöjligheten att tacka nej om det inte passar dig eller tacka ja för att du tror på produkten eller tjänsten som säljaren pratat om, han har lyssnat på dina behov och tagit det i beaktning och det var precis så säljaren på elbolaget i Göteborg sålde in sin tjänst.

Jag tror att säljaren som övertalar inte riktigt kan produkten, han vill bara sälja och struntar i hur det blir för dig i slutändan medans säljaren som övertygar kan produkten in i minsta detalj och därför kan lyfta fram fördelarna anpassade till dina behov.

Som jag skrev ovan, vi la på och jag var nöjd, kanske löjligt nöjd med tanke på att det var en osexig tjänst / produkt jag köpt, jag menar, El är kanske inte det roligaste, men säljaren gjorde det roligt och intressant. Snyggt jobbat

Vad händer nu?

Ja, det händer inte så mycket nu mer än att jag förväntar mig att min nuvarande elbolag ringer mig och försöker få tillbaka mig som kund, men det känns inte aktuellt, jag har aldrig riktigt haft kontakt med dom och när elnätet strulade så fick vi ingen hjälp överhuvudtaget.

Göta energi kändes både genuina och de hade många fördelar med att bli kund hos dom. Bland annat så har dom att man får 1 timma el gratis om dagen, de har låga fasta elpriser under vintern och rörligt under sommaren och man slipper jämföra priser, då dom gör det åt dig och du får alltid de bästa avtalet.

Det blir inte bättre än så. 

Tanken är att även koppla på restaurang-elen på dom, då jag tror att vi kan spara en hel del pengar på att byta elavtal. Så grattis Göta energi till en trogen kund och grattis till mig för att jag tecknat ett nytt avtal med en grym leverantör